Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
 
  High pressure processing on microbial inactivation, quality parameters and nutritional quality indices of mackerel fillets
 
 
Titel: High pressure processing on microbial inactivation, quality parameters and nutritional quality indices of mackerel fillets
Auteur: de Alba, María
Pérez-Andrés, Juan M.
Harrison, Sabine M.
Brunton, Nigel P.
Burgess, Catherine M.
Tiwari, Brijesh K.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 55 (2019) nr. C pagina's 80-87
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland