Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Investigate the efficacy of UV pretreatment on thermal inactivation of Bacillus subtilis spores in different types of milk” [Innov. Food Sci. Emerg. Technol. 52 (2019) 387–393]
 
 
Titel: Corrigendum to “Investigate the efficacy of UV pretreatment on thermal inactivation of Bacillus subtilis spores in different types of milk” [Innov. Food Sci. Emerg. Technol. 52 (2019) 387–393]
Auteur: Ansaria, Jawaad Ahmed
Ismail, Marliya
Farid, Mohammed
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 55 (2019) nr. C pagina's 97
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland