Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Nanoemulsions of Mentha piperita L. essential oil in combination with mild heat, pulsed electric fields (PEF) and high hydrostatic pressure (HHP) as an alternative to inactivate Escherichia coli O157: H7 in fruit juices
 
 
Titel: Nanoemulsions of Mentha piperita L. essential oil in combination with mild heat, pulsed electric fields (PEF) and high hydrostatic pressure (HHP) as an alternative to inactivate Escherichia coli O157: H7 in fruit juices
Auteur: de Carvalho, Rayssa Julliane
de Souza, Geany Targino
Pagán, Elisa
García-Gonzalo, Diego
Magnani, Marciane
Pagán, Rafael
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 48 () nr. C pagina's 219-227
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland