Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Microwave-freeze drying of lactic acid bacteria: Influence of process parameters on drying behavior and viability
 
 
Titel: Microwave-freeze drying of lactic acid bacteria: Influence of process parameters on drying behavior and viability
Auteur: Ambros, S.
Mayer, R.
Schumann, B.
Kulozik, U.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 48 () nr. C pagina's 90-98
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland