Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Pectin based food-ink formulations for 3-D printing of customizable porous food simulants
 
 
Titel: Pectin based food-ink formulations for 3-D printing of customizable porous food simulants
Auteur: Vancauwenberghe, Valérie
Katalagarianakis, Louise
Wang, Zi
Meerts, Mathieu
Hertog, Maarten
Verboven, Pieter
Moldenaers, Paula
Hendrickx, Marc E.
Lammertyn, Jeroen
Nicolaï, Bart
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 42 (2017) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland