Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure processing and storage on the free amino acids in seedlings of Brussels sprouts
 
 
Titel: Effect of high pressure processing and storage on the free amino acids in seedlings of Brussels sprouts
Auteur: Barba, Francisco J.
Poojary, Mahesha M.
Wang, Jia
Olsen, Karsten
Orlien, Vibeke
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 41 (2017) nr. C pagina's 188-192
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland