Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure homogenization (HPH) on microstructure and rheological properties of hazelnut milk
 
 
Titel: Effect of high pressure homogenization (HPH) on microstructure and rheological properties of hazelnut milk
Auteur: Gul, Osman
Saricaoglu, Furkan Turker
Mortas, Mustafa
Atalar, Ilyas
Yazici, Fehmi
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 41 (2017) nr. C pagina's 411-420
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland