Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Developments in osmotic dehydration technique for the preservation of fruits and vegetables
 
 
Titel: Developments in osmotic dehydration technique for the preservation of fruits and vegetables
Auteur: Ahmed, Ishfaq
Qazi, Ihsan Mabood
Jamal, Suraiya
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 34 (2016) nr. C pagina's 15 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland