Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Destabilization of wheat dough: Interrelation between CO2 and glutathione
 
 
Titel: Destabilization of wheat dough: Interrelation between CO2 and glutathione
Auteur: Verheyen, C.
Albrecht, A.
Becker, T.
Jekle, M.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 34 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland