Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative and predictive study of the evolution of wine quality parameters during high hydrostatic pressure processing
 
 
Titel: Quantitative and predictive study of the evolution of wine quality parameters during high hydrostatic pressure processing
Auteur: Tao, Yang
Wu, Di
Sun, Da-Wen
Górecki, Adrian
Błaszczak, Wioletta
Fornal, Józef
Jeliński, Tomasz
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 20 (2013) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland