Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulation of oregano essential oil in starch-based materials using supercritical fluid technology
 
 
Titel: Microencapsulation of oregano essential oil in starch-based materials using supercritical fluid technology
Auteur: Almeida, Ana P.
Rodríguez-Rojo, Soraya
Serra, Ana Teresa
Vila-Real, Helder
Simplicio, Ana Luisa
Delgadilho, Ivone
Beirão da Costa, Sara
Beirão da Costa, Luisa
Nogueira, Isabel D.
Duarte, Catarina M.M.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 20 (2013) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland