Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Membrane dealcoholization of different wine varieties reducing aroma losses. Modeling and experimental validation
 
 
Titel: Membrane dealcoholization of different wine varieties reducing aroma losses. Modeling and experimental validation
Auteur: Diban, Nazely
Arruti, Axel
Barceló, Albert
Puxeu, Miquel
Urtiaga, Ane
Ortiz, Inmaculada
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 20 (2013) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland