Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of highland barley nutrition and flavor via liquid fermentation with Hirsutella sinensis and multi-strains synergistic fermentation
 
 
Titel: Enhancement of highland barley nutrition and flavor via liquid fermentation with Hirsutella sinensis and multi-strains synergistic fermentation
Auteur: Gao, Qingchao
Yang, Chengjuan
Liu, Huicui
Wang, Shulin
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland