Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced stability of emulsion gels solely stabilized by nanofiber-dihydromyricetin composite particles through simulated environment
 
 
Titel: Enhanced stability of emulsion gels solely stabilized by nanofiber-dihydromyricetin composite particles through simulated environment
Auteur: Fang, Fang
Tian, Zijing
Huang, Lihua
Cai, Yongjian
Van der Meeren, Paul
Wang, Jianhui
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland