Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Formulation characteristics and physical stability of legume protein-stabilized monodisperse oil-in-water emulsions prepared using the microchannel emulsification method
 
 
Titel: Formulation characteristics and physical stability of legume protein-stabilized monodisperse oil-in-water emulsions prepared using the microchannel emulsification method
Auteur: Park, Jinhyun
Umeda, Takumi
Araki, Tetsuya
Kobayashi, Isao
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland