Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the real potential of liquid whey as media culture and microencapsulation material for lactic acid bacteria
 
 
Titel: Unraveling the real potential of liquid whey as media culture and microencapsulation material for lactic acid bacteria
Auteur: Barreto Pinilla, Cristian Mauricio
Galland, Fabiana
Bertoldo Pacheco, Maria Teresa
Bócoli, Paula Janetti
Fidelis Borges, Daniele
Dutra Alvim, Izabela
Spadoti, Leila Maria
Torres Silva e Alves, Adriana
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland