Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Valorisation of white grape pomace sugars for optimized heterotrophic cultivation of Auxenochlorella protothecoides: A sustainable food ingredient
 
 
Titel: Valorisation of white grape pomace sugars for optimized heterotrophic cultivation of Auxenochlorella protothecoides: A sustainable food ingredient
Auteur: Manso, Mikel
Ibarruri, Jone
de Marañón, Iñigo Martínez
Cebrián, Marta
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland