Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Microwave-mediated fibrous blended gels of crab meat and surimi: Fibrous protein production method in the perspective of structural remodeling
 
 
Titel: Microwave-mediated fibrous blended gels of crab meat and surimi: Fibrous protein production method in the perspective of structural remodeling
Auteur: Li, Qiang
Wang, Hongyi
Lu, Jianfeng
Yang, Mengru
Zhang, Meilin
Lin, Lin
Wang, Chenghui
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland