Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Microbial safety, spoilage, and flavor changes in mycoprotein under different thermal treatments and packaging
 
 
Titel: Microbial safety, spoilage, and flavor changes in mycoprotein under different thermal treatments and packaging
Auteur: van Bokhorst-van de Veen, Hermien
Pegiou, Eirini
Kan, Lijiao
de Jong, Catrienus
Hayrapetyan, Hasmik
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland