Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Improved sensitivity of freshness indicator based on purple sweet potato anthocyanins through pH optimization and its application in flesh food monitoring during logistics
 
 
Titel: Improved sensitivity of freshness indicator based on purple sweet potato anthocyanins through pH optimization and its application in flesh food monitoring during logistics
Auteur: Chen, Shiguang
Li, Zhiling
Ren, Dan
Wu, Xiyu
Xu, Dan
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland