Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 57 gevonden artikelen
 
 
  High-moisture meat analogs produced from dry-fractionated Faba bean, yellow pea, and functional soy proteins: Effects of mixture design and extrusion parameters on texture properties
 
 
Titel: High-moisture meat analogs produced from dry-fractionated Faba bean, yellow pea, and functional soy proteins: Effects of mixture design and extrusion parameters on texture properties
Auteur: Elshamy, Abdallah Fawky
Rosentrater, Kurt A.
Ghnimi, Sami
Hossain, M. Kamal
Lammers, Volker
Heinz, Volker
Diakité, Mamadou
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland