Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Ohmic heating, ultrasound and extrusion on the bioactive composition and nutritional value of Agave bagasse from Mezcal production
 
 
Titel: Effect of Ohmic heating, ultrasound and extrusion on the bioactive composition and nutritional value of Agave bagasse from Mezcal production
Auteur: Álvarez-Chávez, Jimena
Castrejon, Alejandro
Gaytán-Martínez, Marcela
Ramírez-Jiménez, Aurea K.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland