Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effect of non-covalent and covalent complexation on structure, functional properties and digestive behavior of soybean protein isolate-soybean isoflavone complexes
 
 
Titel: Effect of non-covalent and covalent complexation on structure, functional properties and digestive behavior of soybean protein isolate-soybean isoflavone complexes
Auteur: Yan, Jiannan
Gu, Qianqian
Xing, Fangxiao
Gao, Jiale
Liu, Jingsheng
Zhao, Chengbin
Zhang, Hao
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland