Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effect of radio frequency combined oven pretreatment on the drying characteristics and quality of sweet potatoes
 
 
Titel: Effect of radio frequency combined oven pretreatment on the drying characteristics and quality of sweet potatoes
Auteur: Jiao, Qingqing
Guan, Xiangyu
Xu, Juanjuan
Liu, Li
Li, Rui
Yan, Yinfa
Wang, Shaojin
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland