Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the microbial dynamics, volatile profile, and ripening efficiency of white brined cheese using Lactiplantibacillus plantarum L33 as a probiotic co-culture
 
 
Titel: Enhancing the microbial dynamics, volatile profile, and ripening efficiency of white brined cheese using Lactiplantibacillus plantarum L33 as a probiotic co-culture
Auteur: Zareie, Zahra
Moayedi, Ali
Tabar-Heydar, Kourosh
Khomeiri, Morteza
Maghsoudlou, Yahya
Garavand, Farhad
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland