Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced interfacial stabilization of high internal phase emulsion using goose liver protein via ultrasonication fortified interfacial curcumin complexation
 
 
Titel: Enhanced interfacial stabilization of high internal phase emulsion using goose liver protein via ultrasonication fortified interfacial curcumin complexation
Auteur: Hu, Yangyang
Sun, Yangying
Zeng, Xiaoqun
Zhou, Changyu
Xia, Qiang
Pan, Daodong
Wu, Zhen
Huang, Ming
Yan, Hongbing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland