Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the effects of different preheating and reheating procedures on water-holding capacity and flavor in meat patties
 
 
Titel: Evaluating the effects of different preheating and reheating procedures on water-holding capacity and flavor in meat patties
Auteur: Sheng, Junsheng
Gao, Fei
Dong, Yang
Li, Qing
Xu, Xinglian
Wang, Huhu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland