Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Effects of dietary fiber on the quality of fried oysters and oil Permeation mechanism
 
 
Titel: Effects of dietary fiber on the quality of fried oysters and oil Permeation mechanism
Auteur: Chu, Junbo
Lin, Songyi
Xie, Yuxin
Ma, Lin
Zhang, Simin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland