Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dense phase carbon dioxide on the digestive properties of shrimp surimi gels: Insight from digestive kinetic
 
 
Titel: Effect of dense phase carbon dioxide on the digestive properties of shrimp surimi gels: Insight from digestive kinetic
Auteur: Htwe, Kyi Kyi
Yin, Yantao
Duan, Weiwen
Liu, Yang
Wei, Shuai
Xiao, Naiyong
Liu, Shucheng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland