Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Effects of enzymatic hydrolysis, ball milling, and extrusion on the physical and functional properties of dietary fibers from sweet potatoes
 
 
Titel: Effects of enzymatic hydrolysis, ball milling, and extrusion on the physical and functional properties of dietary fibers from sweet potatoes
Auteur: Li, Zhuoyuan
Deng, Peng
He, Zhiyong
Wang, Zhaojun
Chen, Qiuming
Chen, Jie
Wang, Xinya
Zeng, Maomao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland