Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Customizing fracture properties of pea-based snacks using 3D printing by varying composition and processing parameters
 
 
Titel: Customizing fracture properties of pea-based snacks using 3D printing by varying composition and processing parameters
Auteur: Venkatachalam, Aaditya
Wilms, Patrick F.C.
Tian, Bei
Bakker, Evert-Jan
Schutyser, Maarten A.I.
Zhang, Lu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland