Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Decoding the textural deterioration of ready-to-eat shrimp: Insights from dynamic myofibrillar protein changes during thermal sterilization
 
 
Titel: Decoding the textural deterioration of ready-to-eat shrimp: Insights from dynamic myofibrillar protein changes during thermal sterilization
Auteur: Wang, Shuo
Lin, Songyi
Li, Shuang
Qian, Xixin
Li, Chenqi
Sun, Na
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland