Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 78 gevonden artikelen
 
 
  The effects of core microorganism community on flavor compounds and active substances during the aging process of Citri Reticulatae Pericarpium
 
 
Titel: The effects of core microorganism community on flavor compounds and active substances during the aging process of Citri Reticulatae Pericarpium
Auteur: Huang, Xin
Hong, Min
Meng, Qingran
Zhang, Yunchong
Kou, Xingran
Ke, Qinfei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland