Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 126 gevonden artikelen
 
 
  Pasta cooking influence on in vitro bioaccessibility of type B trichothecenes, acrylamide and hydroxymethylfurfural
 
 
Titel: Pasta cooking influence on in vitro bioaccessibility of type B trichothecenes, acrylamide and hydroxymethylfurfural
Auteur: Borba, Verônica Simões de
Lemos, Andressa Cunha
Cerqueira, Maristela Barnes Rodrigues
Badiale–Furlong, Eliana
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 126 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland