Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 126 gevonden artikelen
 
 
  Physical character, total polyphenols, anthocyanin profile and antioxidant activity of red cabbage as affected by five processing methods
 
 
Titel: Physical character, total polyphenols, anthocyanin profile and antioxidant activity of red cabbage as affected by five processing methods
Auteur: Tan, Si
Lan, Xin
Chen, Shan
Zhong, Xin
Li, Wenfeng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 126 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland