Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Effects of NaCl-assisted regulation on the emulsifying properties of heat-induced type I collagen
 
 
Titel: Effects of NaCl-assisted regulation on the emulsifying properties of heat-induced type I collagen
Auteur: Zhao, Gai-ming
Zhang, Gui-yan
Bai, Xue-yuan
Yin, Feng
Ru, Ang
Yu, Xiao-ling
Zhao, Li-jun
Zhu, Chao-zhi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland