Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Blending strategies for wine color modification Ⅰ: Color improvement by blending wines of different phenolic profiles testified under extreme oxygen exposures
 
 
Titel: Blending strategies for wine color modification Ⅰ: Color improvement by blending wines of different phenolic profiles testified under extreme oxygen exposures
Auteur: Li, Si-Yu
Zhao, Pei-Ru
Ling, Meng-Qi
Qi, Meng-Yao
García-Estévez, Ignacio
Escribano-Bailón, María Teresa
Chen, Xin-Jun
Shi, Ying
Duan, Chang-Qing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland