Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Bio-synthesized sardine oil concentrate alters the composition of hepatic lipids in rats: A lipidomic approach
 
 
Titel: Bio-synthesized sardine oil concentrate alters the composition of hepatic lipids in rats: A lipidomic approach
Auteur: Uyeda, Mari
Duarte, Gustavo Henrique Bueno
de Piloto Fernandes, Anna Maria Alves
Contesini, Fabiano Jares
Messias, Márcia Cristina Fernandes
de Santis, Gabrielle Kristine Doratiotto
Barros, Karina Vieira
Simionato, Ana Valéria Colnaghi
de Oliveira Carvalho, Patricia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland