Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The effect of temperature and shear upon technological properties of whey protein concentrate: Aggregation in a tubular heat exchanger
 
 
Titel: The effect of temperature and shear upon technological properties of whey protein concentrate: Aggregation in a tubular heat exchanger
Auteur: Kerche, Fernanda
Weterings, Martijn
Beyrer, Michael
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 60 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland