Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The impact of cream churning conditions on xanthine oxidase activity and oxidation–reduction potential in model emulsion systems
 
 
Titel: The impact of cream churning conditions on xanthine oxidase activity and oxidation–reduction potential in model emulsion systems
Auteur: Haddadian, Zahra
Bremer, Phil
Eyres, Graham T.
Carne, Alan
Everett, David W.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 60 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland