Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of the functional properties of whey protein hydrolysate by conjugation with maltodextrin
 
 
Titel: Improvement of the functional properties of whey protein hydrolysate by conjugation with maltodextrin
Auteur: Mulcahy, Eve M.
Park, Curtis W.
Drake, MaryAnne
Mulvihill, Daniel M.
O'Mahony, James A.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 60 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland