Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Small and large deformation rheology and microstructure of κ-carrageenan gels containing commercial milk protein products
 
 
Titel: Small and large deformation rheology and microstructure of κ-carrageenan gels containing commercial milk protein products
Auteur: Hemar, Y.
Hall, C.E.
Munro, P.A.
Singh, H.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 12 (2002) nr. 4 pagina's 11 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland