Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Structure and visco-elastic properties of set yoghurt with altered casein to whey protein ratios
 
 
Titel: Structure and visco-elastic properties of set yoghurt with altered casein to whey protein ratios
Auteur: Puvanenthiran, A
Williams, R.P.W
Augustin, M.A
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 12 (2002) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland