Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Current status and future trends of sous vide processing in meat industry; A review
 
 
Titel: Current status and future trends of sous vide processing in meat industry; A review
Auteur: Thathsarani, A.P.K.
Alahakoon, Amali U.
Liyanage, Rumesh
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's 353-363
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland