Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Innovations and technology disruptions in the food sector within the COVID-19 pandemic and post-lockdown era
 
 
Titel: Innovations and technology disruptions in the food sector within the COVID-19 pandemic and post-lockdown era
Auteur: Galanakis, Charis M.
Rizou, Myrto
Aldawoud, Turki M.S.
Ucak, Ilknur
Rowan, Neil J.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's 193-200
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland