Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of nutritional and functional effects of rice bran protein hydrolysates by using Preferred Reporting Items for Systematic Reviews and Meta-Analysis (PRISMA) guidelines: A review
 
 
Titel: Investigation of nutritional and functional effects of rice bran protein hydrolysates by using Preferred Reporting Items for Systematic Reviews and Meta-Analysis (PRISMA) guidelines: A review
Auteur: Gong, Xi
Sui, Limin
Morton, James
Brennan, Margaret Anne
Brennan, Charles Stephen
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's 798-811
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland