Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Tartary buckwheat-soy protein isolate composite gels: gelling, rheological, water-retention, and texture characteristics at different ratios
 
 
Titel: Tartary buckwheat-soy protein isolate composite gels: gelling, rheological, water-retention, and texture characteristics at different ratios
Auteur: Han, Xiao
Ma, Gen
Wang, Lin
Cheng, Ting
Guo, Yangyang
Jiang, Liangzhen
Wan, Yan
Zheng, Xiaoqin
Liu, Changying
Peng, Lianxin
Zhao, Gang
Guo, Xiulan
Xiang, Dabing
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland