Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic enhancement of corn starch gel functionality: Soluble soybean polysaccharide and soybean oil enhance texture and improve water retention during partial gelatinization
 
 
Titel: Synergistic enhancement of corn starch gel functionality: Soluble soybean polysaccharide and soybean oil enhance texture and improve water retention during partial gelatinization
Auteur: Zhai, Huabing
Lan, Guowei
Duan, Qingfei
Huang, Weijuan
Zhu, Liyun
Xie, Fengwei
Chen, Pei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland