Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 115 gevonden artikelen
 
 
  The molecular mechanism of electrical stimulation on enhancing the foaming properties of egg white liquid
 
 
Titel: The molecular mechanism of electrical stimulation on enhancing the foaming properties of egg white liquid
Auteur: Zhao, E.
Li, Chan
Yuan, Jing
Wang, Keshan
Ma, Jingchun
Zhou, Ying
Zhu, Qiujin
Liu, Xiaoli
Jin, Yongguo
Liu, Yuanyuan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland