Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 115 gevonden artikelen
 
 
  The mechanism of emulsion stabilization by protein-free pectin from Nicandra physaloides (Linn.) Gaertn seeds: Part Ⅰ. the effect of esterification degree
 
 
Titel: The mechanism of emulsion stabilization by protein-free pectin from Nicandra physaloides (Linn.) Gaertn seeds: Part Ⅰ. the effect of esterification degree
Auteur: Zeng, Qiuting
Deng, Lizhen
Wang, Risi
Liu, Hongyi
Chen, Jun
Dai, Taotao
Wang, Yihui
Liu, Chengmei
Liang, Ruihong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland